Paasbrunch
op 2e Paasdag starten tussen 11:00 en 12:00 uur


 Pasteitje met Huisgemaakte Ragout & Bieslook
#
Asperge-roomsoepje met een Roer-eitje & Basilicum-olie
#
Verder;
Gesorteerde Franse Kazen,
Coctailtjes van Zalm, asperge & dille
Hartige Taart van Spinazie
& geitenkaas
Aardappelsalade met Asperge, Ei & Kaas, Turks Brood met Courgette, Feta & Rucola,
Humus, Olijven & Gemarineerde Groentjes, Verse broodjes, Duinenbrood, Paasbrood,
Komkommer, Munt & Perziksalade
Vleeswaren, Kaas
en zoet beleg, Vers Fruit
Gekookte Eitjes,
Pittige Rijst-Maissalade met Lente-ui & Koriander
Gemarineerde Peer met Vlierbloesem
Gerookte Ham met Waldorfsalade
Citroen-Gember-Cheesecake ,
Mango-Cocostaart
Tonijnsalade, Eiersalade

€ 22,95 per persoon
Wij vragen een aanbetaling van € 15 pp.

info@gullelach.nl of 0416-347064